Fejning af veje

Vi hjælper med fejning med fejesug bil 3 tons 

Vi er en virksomhed, som hjælper andre virksomheder, offentlige instanser og private med at få ryddet op efter f.eks. jordflytning eller tilbygning. Vi har en mindre maskine, som kan feje på stort set alle overflader og som gør selv de mest beskidte steder pæne og præsentable. Vi fejer på kørebaner, nødspor, veje, jernplader og fliser. 

Med andre ord, så kan vi hjælpe dig mere fejning på de fleste steder.

Vi rydder områder, så du er fri for at feje ved håndkraft eller for selv at betjene en fejemaskine. På den måde sparer du en masse tid og kræfter. Vi har mange års erfaring med at betjene fejemaskiner og vi kan hurtigt vurdere hvilken maskine, der er bedst at anvende på den overflade, du vil have ryddet.

Vi kan os lave en fast uge dag eller hver 14 dag. hvor vi kommer forbi din virksomhed. Eller forårs fejning / efterårs fejning af veje og pladser

Priser for maskinen 

Opstartsgebyr 1000 kr. 

750 kr. pr. time 

1450 kr. pr. time for overarbejde  efter normal arbejde. Eller weekenden 

550 kr. For håndmand med blæser 

Fejeaffald 649 kr. pr tons. 

Transporten betaler kunden til arbejdes stedet og til Langagergård igen Tune hvis ikke andet er aftalt.

Normal takst for vognmand hvis det affald der er fejet op læsses af i bunke på pladsen og skal hentes fakturas dette særskilt på regningen. 

Vi varetager primære fejning på Sjælland for:

  • Private
  • Virksomheder
  • Grundejerforeninger
  • Institutioner
  • Kommuner
  • Byggepladser

Vi tilbyder at i kan ringe hele ugen og høre om vi kan hjælpe jer hvis det er en akut opgave i mangler hjælpe til.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at leje os til fejning af et område, så kontakt os på tlf. 26 74 80 40. Så kan vi aftale nærmere, hvordan vi hjælper jer bedst.

Udfyld formular og få et tilbud på fejning af veje
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram