Vanding af nyplantede træer

Vanding af nyplantede træer tilbydes

Alle nyplantede træer skal vandes den førstkommende sommer efter plantningen, fra det tidlige forår til en gang ind i efteråret. Alt efter hvor tørt et forår og efterår vi har i den periode, hvor træerne er nyplantede. Vi vander normalet hver 10. dag hele sommeren igennem. Enten på time pris eller pr stk. Pris.

  • Normalt påbegynder vi vanding i slutning af april og indtil en gang i oktober.
  • Vi vander én gang pr. uge. Eller hver 18. til 10. dag, så de får vand jævnligt i den periode.
  • Vi opsætter 2 stk. vandingsposer per træ. Hver pose indeholder 75 liter vand som langsomt siver ud igennem små huller i poserne over et døgns tid. På den måde optages vandet langsomt af træet.
  • Blomsterbede og hæk vandes oftere i de varme og tørre perioder.  Disse bede vandes som regel tidligt morgen eller efter kl. 16, når solen ikke er på sit højeste.

Vi vander træer for kommuner, grundejerforinger og virksomheder.

Langagergård har forskellige vandvogne til de mange opgaver

Vi råder over vogne fra 1.000 liter til 15.000 liter. Så vi kan altid finde den type vogn, som passer bedst til din opgave. Vi arbejder som regel 2 personer på vognen for at opnå den bedste og hurtigste service, og undgå spild tid.

Vognene kan selv suge vand fra vandløb eller vandposter.  

Udfyld formular og få et tilbud på vanding af nyplantede træer
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram