traefaeldning paa sjaelland

Professionel træfældning på Sjælland

Langagergård er din professionelle partner, når du har brug for træfældning. Vi tilbyder professionel træfældning, som en del af vores grønne service, til alle typer af kunder på Sjælland. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise, samt vores avancerede udstyr, så er vi det oplagte valg, når du har brug for træfældning.

Vi tilbyder samtidig konkurrencedygtige priser, og er klar til at rykke ud når du har brug for det. 

Træfældning er en kompleks opgave, der kræver ekspertise, præcision og omhu. Hos Langagergård er vi stolte af at levere professionel træfældning med fokus på både sikkerhed og ekspertise.

Vores dygtige team af eksperter har omfattende erfaring inden for vurdering af træers tilstand, identifikation af potentielle risici og sikker fjernelse af træer, når det er nødvendigt.

Få et tilbud på fældning af træer

Konkurrencedygtige priser

Bredt udvalg af maskiner og udstyr

Erfarent team til sikker fjernelse af træer

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel og personlig service, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. Vi er altid fleksible og kan tilpasse vores arbejde efter dine ønsker og behov.

Kontakt os på telefonnummer 26748040 for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Fortæl os om din opgave - Vi vender tilbage hurtigst muligt
Sidebar kontakt

Hvornår er der behov for træfældning?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man har brug for professionel træfældning. Måske har et træ vokset sig for stort, og står måske i vejen for udsigt, fremkomst eller måske står det for tæt på bygninger eller andre konstruktioner, som kan tage skade eller få påført slitage af et stort træ.

Måske er et træ blevet sygt, og er ikke længere kønt at se på, men det kan også være til fare for mennesker eller bygninger, i og med, at et skadet træ let kan blive væltet af vind og vejr. 

Mange haveejere tænker måske, at det ikke kan være så svært selv at fælde et træ, men træfældning er en kompliceret opgave, der kræver meget overvejelse, præcision og det rette udstyr, så man undgår skader på omgivelserne. Det er derfor vigtigt at overlade opgaven til en professionel, som kan udføre opgaven korrekt og med fokus på høj sikkerhed. 

Hos Langagergård hjælper vi dig gerne hele vejen. Vi besigtiger gerne dine træer, og hjælper dig med en professionel vurdering af dine muligheder. Herefter kommer vi med vejledning til om du skal vælge beskæring, topkapning eller om træet helt skal fjernes.

Hvis du vælger os som din partner til professionel træfældning, så garanterer vi et tilfredsstillende resultat. 

traefaldning ved strand
traefaeldning med kroghejsevogn

Professionel træfældning til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser på træfældning på hele Sjælland. Prisen er afhængig af, hvor mange træer der skal fældes, hvor kompliceret opgaven er i forhold til omgivelserne, og om vi skal hjælpe dig med at komme af med træet efterfølgende.

Vi tilbyder også stubfræsning og flishugning til dig, der gerne vil have hele opgaven løst fra start til slut. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave. 

oprydning af traeer efter storm

Oprydning efter stormvejr

Voldsom vind og vejr sætter sit præg på træbevoksningen rundt omkring. Væltede træer på veje og oven i bygninger kan være til stor gene og påføre store skader, såvel som de kan udgøre en risiko for forbipasserende mennesker og dyr. 

Et skadet eller sygt træ er mere sårbart overfor storm og kan nemt blive væltet, men sunde træer kan også vælte, når stormen raser. Ofte vågner vi op til et helt nyt landskab efter en storm, og det kan være en uoverkommelig opgave at få ryddet op efter stormen. 

Har du brug for oprydning efter storm, så kontakt gerne Langagergård. Vi hjælper dig med at få styr på de væltede træer, så din grund atter er fremkommelig. Vi hjælper dig også gerne af med det træ, der er væltet, uanset om du ønsker at bortskaffe det, eller om vi skal hjælpe med flishugning.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram