Fejning Roskilde

Fejning Roskilde

Det kan være en hård og tidskrævende proces at skulle feje ved håndkraft, og det er de færreste, der er i besiddelse af en fejemaskine. Til manges overraskelse kræver det faktisk også en vis erfaring og træning at betjene en fejemaskine rigtigt! Vil du gerne have mere tid til dine øvrige arbejdsopgaver og vil du samtidig gerne have den flotteste grund i omegnen, så står Langagergård til rådighed med en fejning for dig.

Vi opererer fortrinsvist på Sjælland, og vores primære kunder inkluderer private såvel som virksomheder, herunder grundejerforeninger, institutioner, kommuner og ikke mindst byggepladser.

Langagergård tager sig af fejning på din grund, så du slipper for at skulle bruge tid på at feje og holde orden selv. I stedet kan du fokusere på de arbejdsopgaver, der er allervigtigst for dig.

Vi dækker ethvert behov - når det opstår og hvor det opstår

For at få omgivelserne til at se så attraktive ud som muligt, er det som oftest nødvendigt at få fejet af og til. Hvad enten der er tale om rod efter en ombygning, en fest eller et kraftigt blæsevejr, kan der altid opstå behov for en grundig fejning, der kan fjerne overskydende skrald, blade el. lign. rundt om på udendørsarealer, i haller eller i garager. Dette gælder både på din private bopæl, men også hvis din virksomhed skal tage sig bedst muligt ud, når besøgende eller forbipasserende præsenteres for din grund.

Det er forskelligt hvad der ligger til grund for behovet for fejning. Er der lige blevet foretaget jordflytning eller skal der ryddes op efter en ombygning, vil en fejning gøre underværker for at få området til at se pænt og præsentabelt ud igen. Hvis der lige er blevet holdt en større fest, enten på vejen, i laden eller i garagen, så kan en fejning være en effektiv måde at få ryddet op igen. Ved klargøring af en garage eller et lager kan en fejning også være en god måde at få ryddet ud på, så der kan blive gjort plads til noget nyt. På veje er det også ideelt at få rengjort i form af en grundig fejning for at gøre overfladen bedst muligt klar inden eksempelvis asfaltering.

Er en fejning ikke nok, har vi også mulighed for at sætte ind med lastbil udstyret med sugemaskine.

På byggepladser er der ofte brug for hyppig oprydning, både så området fremstår pænt og let tilgængeligt, men også for at kunne stille den bedste sikkerhed for dem, der færdes på pladsen. Når din arbejdsplads er ryddet og i orden, stiger effektiviteten i arbejdet også automatisk, fordi der ikke ligger nogen farlige forhindringer, som sænker arbejdet. Det gør at området er lettere at overskue, så alle på pladsen kan arbejde mere effektivt og sikkert.

Hos Langagergård tilbyder vi døgnservice alle ugens dage, så du har altid mulighed for at få fejet på din grund, uanset hvornår på døgnet det passer dig bedst. Så kan området være ryddet og klar lige, når du har brug for det. Du skal blot ringe til os og booke en aftale.

Vi fejer alle typer af overflader

Hos Langagergård har vi altid den rette løsning for dig. Vi fejer alle typer af overflader, store som små.

Dette betyder selvfølgelig også at vi i vores maskinpark har et væld af forskellige fejemaskiner. Med mange års erfaring er vi slet ikke i tvivl om hvilken fejemaskine, der skal bruges i lige netop det område, hvor du ønsker fejning. Vi har erfaring med alle typer af overflader og ved lige præcis hvilken fejemaskine, der giver det optimale resultat på den overflade, du har behov for at få fejet.

Mulighederne er mange og der er næsten ikke grænser for hvor og hvornår vi kan feje. Vi fejer bl.a. kørebaner, nødspor og veje, men også jernplader og fliser. Og vi sørger altid for at efterlade området pænt og præsentabelt, så man er aldrig i tvivl om at der er lige er blevet fejet der, hvor vi har været.

Book en fejning hos Langagergård

Hos os er det muligt at få tilrettelagt faste aftaler. Dette kunne eksempelvis ske ved aftale om fejning en fast dag i ugen eller med 14 dages mellemrum. Det er også muligt at indgå en aftale om henholdsvis forårs- og efterårsfejning. Vi laver en aftale, der passer til dig og dit behov.

Det er selvfølgelig også muligt at booke en akut fejning hos os uden at oprette en fast aftale med os. Tøv ikke med at ringe til os, uanset hvornår behovet for fejning opstår - vi sidder klar døgnet rundt. Så slipper du for selv at gribe kosten, og får mere tid til dig selv og dine arbejdsopgaver.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at booke en fejning hos Langagergård, så kontakt os på tlf. 26 74 80 40. Så kan vi aftale nærmere om, hvordan vi hjælper dig bedst.

Udfyld formular og få et tilbud på fejning i Roskilde
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram