LANGAGERGÅRD TILBYDER:

Vanding af nyplantede træer tilbydes på Østsjælland

Hos Langagergård tilbyder vi at vande nyplantede træer og hække for kommuner, grundejerforeninger og virksomheder på Østsjælland.

Vi benytter 75 liters vandingsposer, der sidder omkring træernes stammer. Disse poser fyldes løbende op med vand fra vores vandvogne. 

Vi vander hver uge fra april til oktober, i områderne Tune, Greve, Solrød, Karlslunde og Taastrup med mere.
Få et tilbud på vanding af træer
vanding af nyplantede traeer

Effektiv vanding med vandingsposer

Vanding hver uge

Giver nye træer, hække og buske gode vilkår

Få et uforpligtende tilbud på vanding af træer

Hos Langagergård har vi stor erfaring med vanding af nyplantede træer og hække. Vi er derfor det rette valg, når du har brug for at få professionel hjælp til opgaven. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og sørger for altid at give dine planter den bedste start, så de kan udvikle sig optimalt.

Kontakt os på telefonnummer 26748040 for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel og personlig service, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. 

Fortæl os om din opgave
Sidebar kontakt

Nyplantede træer og hække har behov for vand

For at fremme væksten og sundheden af nye træer og buske, er det essentielt at sikre grundig vanding i starten, efter de er blevet plantet. Regelmæssig vanding af nyplantede træer og hække, gør dem mere modstandsdygtige, og skaber samtidig en bedre jordstruktur omkring rødderne, hvilket tillader ilt at trænge ned til rødderne.

Derfor skal alle nyplantede træer vandes den førstkommende sommer efter plantningen. Med start fra det tidlige forår til en gang ind i efteråret. Alt efter hvor tørt et forår og efterår, vi har i den periode, hvor træerne er nyplantede.

Når træet er fuldt udviklet og har etableret et robust rodnet, er det ikke længere nødvendigt at vande det, da det er bedre i stand til at optage vand.

Dog kan det under tørre forhold være fordelagtigt, at man fortsat vander efter behov, så det nye træ eller hækken ikke lider last.

Hos Langagagergård vander vi normalvis hver 10. dag hele sommeren igennem. Enten på time pris eller pr stk. pris.

bed med nyplantede buske
vanding af traeer taastrup

Sådan vander vi med vandingsposer

Når vi skal vande nyplantede træer, anvender vi vandingsposer. Vi opsætter typisk 2 vandingsposer ved hvert træ, som hver især indeholder 75 liter vand. Denne mængde vand kan dække træets vandbehov i flere dage afhængig af vejrforholdene. Dette gør det muligt, at sikre en jævn og konstant vandtilførsel til træet, hvilket er afgørende for røddernes udvikling og træets overlevelse.

Vandingsposer til træer er effektive til vanding af nyplantede træer. Vandet frigives langsomt og ledes lodret ned til træets rodnet, hvilket sikrer, at den større mængde vand når ned til rødderne, frem for at brede sig ud til et større areal af jorden. Frigivelsen af vand foregår langsomt og kontrolleret, hvilket minimerer risikoen for overvanding og vandspild.

  • Vi begynder normalt med vanding i slutning af april og indtil en gang i oktober.
  • Vi vander én gang om ugen. Eller hver 18. til 10. dag, så de får vand jævnligt i den periode.
  • Blomsterbede og hæk vandes oftere i de varme og tørre perioder. Disse bede bliver som regel vandet tidligt om morgenen eller efter kl. 16, når solen ikke er på sit højeste.

Vi har flere vandvogne til rådighed

Vi råder over vandvogne der indeholder fra 1.000 - 15.000 liter vand. Så vi kan altid finde den type vogn, som passer bedst til din opgave.

Når vi vander for vores kunder, arbejder vi som regel 2 personer på vandvognen for at opnå den bedste og hurtigste service, og undgå spild tid.

Vognene kan selv suge vand fra vandløb eller vandposter.

vandingsvogn langagergaard
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram