Groefteoprensning-TB290

Grøfteoprensning og grødskæring i vandløb

Langagergård tilbyder alt indenfor entreprenørarbejde, og vi er altid klar til at hjælpe med grøfteoprensning eller grødeskæring i vandløb.

Vi står klar med 9 tons bæltegravemaskine med 3 meter mejkurv, så vi nemt og effektivt kan genskabe et tilgroet vandløb eller en overfyldt grøft.

Kræver du vores hjælp til mindre grøft eller vandløb, så har vi også muligheden for at oprense med vores 1,5 tons gravemaskine.

Er vi nede i de helt små, står vi også klar med risteskovl eller almindelig skovl.

Så uanset om opgaven er stor, lille eller midt imellem, så er Langagergård altid klar med god service og veltilpasset maskineri. 

Få et tilbud på grøfteoprensning

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Professionel og personlig service

Maskiner til både små og store opgaver

Få et uforpligtende tilbud på grøfteoprensning

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel og personlig service, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. Vi er altid fleksible og kan tilpasse vores arbejde efter dine ønsker og behov.

Kontakt os på telefonnummer 26748040 for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Fortæl os om din opgave - Vi vender tilbage hurtigst muligt
Sidebar kontakt

Optimerering af vandløbets gennemstrømning

Med en grøfteoprensning og en grødeskæring i vandløb, går vi ind og sørger for at vandløbet tømmes for skrald, slam og andre ophobninger, der kan forekomme i grøften.

Vi udbyder ligeledes en fjernelse eller skæring af vegetation, der hæmmer vandløbets gennemstrømning.

Ved begge tjenester er du sikret en genoprettelse af vandkapaciteten og et sundere økosystem, så dit anlæg, mark, vej eller lignende ikke er i fare for oversvømmelse, og grøften igen arbejder efter hensigten. 

Groefteoprensning
traktor med containervogn

Arbejdsområder på Sjælland, Lolland og Falster

Langagergård tilbyder grøfteoprensninger og grødskæring i vandløb på Lolland, Falster og hele Sjælland. Med vores placering i Tune, centralt på det østlige Sjælland, er der aldrig langt til næste projekt.

Vi kan hurtig og effektivt få restaureret alle størrelser grøft og vandløb. Vi samarbejder ligeledes med lokale virksomheder, så du kan forvente en fuldt understøttet ydelse, hvor du er sikret et vellykket resultat i høj kvalitet. 

Når vi har genoprettet grøften eller vandløbet hos dig, tilbyder vi også bortkørsel af slam eller andet materiale, der ligger tilbage. Det overskydende materiale kan køres på deponi med en af vores kroghejsevogn eller lastbil, hvis dette ønskes. 

oprensning ved udløb

Erfaren vedligeholdelse af vandløb til gode priser

Hos Langagergård har kunderne topprioritet, og vi bestræber os på at tilbyde veltilpassede løsninger og erfaren service til konkurrencedygtige priser.

Det gælder selvfølgelig også for vores grøfteoprensning og grødskæring i vandløb. Det betyder ikke noget om du er fra Sjælland, Lolland eller Falster, vi tilbyder grøfteoprensninger i alle områder.

Så er du klar til at få genoprettet dit vandløb, eller vil du bare gerne have et godt tilbud og et råd med på vejen, så sidder vi klar på telefon +45 26748040. Vi glæder os til at høre om dit næste projekt!

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram