Hegnsklipning

Hegnsklipning og beskæring af læhegn på Sjælland

Langagergård er din professionelle partner, når der skal klippes hegn. Vi har det rette udstyr til at beskære ethvert hegn uanset størrelse og bevoksning.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og det gælder uanset hvilket slags hegn du skal have beskåret. 

Vi tilbyder hegnsklipning på hele Sjælland, som en del af vores grønne service, til både private og virksomheder, samt offentlige institutioner. Uanset om det er store hække, læhegn, levende hegn eller skovbryn, der trænger til at blive klippet, tilbyder at beskære dem. 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder effektiv hegnsklipning og beskæring af læhegn på timebasis. Vi tilbyder også gerne at fjerne de afskårne grene gennem eksempelvis flishugning

Er du interesseret i at få professionel hjælp til hegnsklipning? Så kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne, og for at få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os via kontaktformularen, eller ring til os på tlf.nr. 26 74 80 40 for at drøfte dine behov og få et skræddersyet tilbud. Vi glæder os til at samarbejde og til at levere hegnsklipning i top kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

Gode grunde til at beskære hegn

Der er flere gode grunde til at holde sine hegn velklippede. Udover at man bidrager til det æstetiske udtryk, og at et velholdt hegn er pænere at se på, så hjælper det også med at fremme en sund vækst. 

Udseende

Beskæring af læhegn hjælper med at opretholde den ønskede form og struktur på hegnet. Dette bidrager til en mere æstetisk tiltalende have eller landskab. Et veltrimmet og velholdt hegn ser ofte mere indbydende ud. 

Sund vækst

Regelmæssig hegnsklipning fremmer en sund vækst ved at fjerne døde eller syge grene. Dette frigiver plads og ressourcer til den sunde del af planten. Derudover, så mindsker det også risikoen for sygdomme og angreb af skadedyr. Et hegn, der ikke er velholdt eller er beskadiget, er mere sårbart overfor skadedyr eller svampeangreb. Det er derfor vigtigt at vedligeholde alle former for hegn, for at opretholde en sund vækst. 

Form og tæthed

Ved at klippe hegn regelmæssigt kan man opretholde en pæn form på hegnet, og man opretholder også tætheden på hegnet, hvilket ud over at se attraktivt ud, også bidrager til et mere effektivt hegn. Et tæt, veltrimmet hegn fungerer som en mere effektiv barriere, især hvis der er tale om et læhegn, der skal skærme for vind og vejr. 

Bedre sigtbarhed

I landområder findes der ofte levende hegn langs marker og markskel, og ofte vil disse vokse i områder, hvor der findes veje og stier, og hvor der er brug for god sigtbarhed i forbindelse med trafikken. Hvis disse hegn får lov til at vokse for vildt, så kan det være til stor gene for trafikanter, hvilket øger risikoen for uheld og skader. Et velholdt hegn er derfor med til at reducere risikoen for skader i trafikken. 

Længere holdbarhed

Et velholdt hegn har en længere holdbarhed end et hegn, der får lov til at vokse vildt. Hegnsklipning hører under vedligehold af hegn, og når hegnet klippes regelmæssigt, så holdes hegnet tættere fra bund til top, og man opnår et sundere hegn. På den måde opretholder man de bedst mulige vilkår for hegnet, og dermed forlænges hegnets levetid. 

Bedre vilkår for dyrkningsarealer

Marker og landbrugsjord er ofte afgrænset af levende hegn, og det er vigtigt at holde disse hegn veltrimmede, da et velholdt læhegn yder mere effektiv beskyttelse over for afgrøderne, og skaber de bedste lysforhold, hvilket er med til at fremme væksten.

Udfyld formular og få et tilbud på hegnsklipning
Sidebar kontakt
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram