LANGAGERGÅRD TILBYDER:

Fejning af veje tilbydes på Sjælland

Vi tilbyder fejning af veje, kørebaner, nødspor, jernplader, fliser og byggepladser for virksomheder og kommuner på Sjælland. 

Vi benytter en traktor med fejekost, der kan feje på stort set alle overflader og som gør selv de mest beskidte steder pæne og præsentable. 

Vi hjælper med enkeltstående opgaver, men kan også tilbyde aftaler med en fast ugedag eller hver 14. dag, hvor vi kommer forbi din virksomhed. Eller indgå faste aftaler om fejning af veje og pladser om foråret eller efteråret.
Få et tilbud på fejning
Fejning på byggeplads

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtig pris

Professionel og personlig service

Faste aftaler tilbydes

Få et uforpligtende tilbud på fejning

Vi hjælper dig gerne med at feje dine områder, så du er fri for at feje ved håndkraft eller betjene en fejemaskine selv. På den måde sparer du en masse tid og kræfter. 

Kontakt os på telefonnummer 26748040 for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel og personlig service, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. Vi er altid fleksible og kan tilpasse vores arbejde efter dine ønsker og behov.

Fortæl os om din opgave
Sidebar kontakt

Priser og vilkår for fejning:

 • Opstartsgebyr på 1000 kr.
 • Timepris på 950 kr.
 • Afskaffelse af fejeaffald, 649 kr. pr. tons.
 • Transporten betaler kunden til arbejdsstedet og til Langagergård igen, hvis ikke andet er aftalt.
 • Hvis fejeaffald skal afhentes af vognmand, faktureres dette særskilt, og vil fremgå af fakturaen.
  - Der faktureres normal takst for vognmand, hvis det affald der er fejet op, læsses af i en bunke på pladsen.
fejning af veje
fejning paa byggeplads

Sådan fungerer vores professionelle fejeservice

Vores dedikerede team af erfarne fagfolk tager hånd om hver opgave med præcision og effektivitet. Vi forstår betydningen af at have rene, ryddelige veje og pladser. Ikke kun for at sikre et pænt udseende, men også for at opretholde sikkerheden for alle, der færdes på området.

Vi starter altid med en indledende samtale med dig om dine behov og ønsker, og så laver vi en vurdering af det område, der skal fejes. Sammen aftaler vi de specifikke behov og sørger for, at vores service matcher Jeres tidsplaner.

Vi tilbyder fejeservice til erhverv og kommuner

Hos Langagergård er vi specialister i at rydde op efter entreprenørarbejde som jordflytning og tilbygninger.

Vi tilbyder vores fejeservice til:

 • Virksomheder
 • Institutioner
 • Grundejerforeninger
 • Offentlige instanser
 • Byggepladser på hele Sjælland

Vi går altid professionelt til værks med vores traktor med fejekost, som effektivt og præcist renser alle slags overflader. Uanset om det er veje, kørebaner, nødspor, jernplader eller fliser, så sørger vi for at de mest beskidte områder bliver grundigt rengjorte og pæne.

Vi tilbyder fleksible løsninger, herunder regelmæssige aftaler på en fast ugedag eller hver anden uge, hvor vi besøger din virksomhed og sørger for optimal rengøring. Alternativt kan vi også indgå sæsonbaserede aftaler om fejning af veje og pladser om foråret eller efteråret.

fejning på motorvej
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram