LANGAGERGÅRD TILBYDER:

Vejservice tilbydes til erhverv og kommuner på Østsjælland

Hos Langagergård tilbyder vi en bred vifte af professionelle ydelser indenfor vejservice, specielt designet til virksomheder, kommuner, institutioner og grundejerforeninger.

Vores dygtige team er dedikeret til at levere høj kvalitet og pålidelig service, der sikrer, at dine udendørsarealer altid fremstår velplejede og funktionelle. Med vores centrale beliggenhed i Tune på Sjælland, så har vi aldrig langt til den næste opgave, og vi står klar til at rykke ud på hele Sjælland.

Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser indenfor vejservice, som du kan læse mere detaljeret om her på siden. 
Få et tilbud på vejservice
fejning på motorvej

Bred vifte af ydelser

Pålideligt serviceteam

Central beliggenhed med hurtig respons

Få et uforpligtende tilbud på vejservice

Hos Langagergård er vi dedikerede til at levere pålidelig og kvalitetsbevidst vejservice til alle former for erhverv. Vores erfarne team sikrer, at jeres vej- og udendørsområder altid fremstår velplejede og sikre.

Kontakt os i dag for en skræddersyet løsning, der opfylder jeres specifikke behov og krav. Vi ser frem til at indgå et samarbejde, og står til rådighed for ethvert behov, der måtte opstå.

Fortæl os om din opgave
Sidebar kontakt

Vedligeholdelse af grusveje

Uanset om din grusvej har taget skade af vind, vejr eller tung trafik, så står vi klar til at udbedre skader og vi tilbyder også almindelig vedligehold af grusveje for alle typer af erhvervskunder.

Vi tilbyder professionel afretning af grusveje, hvor vi anvender moderne udstyr og teknikker, for at sikre en stabil og holdbar køreoverflade.

Vi sørger for at fylde huller og andre ujævnheder, for at holde vejene både tiltalende og funktionelle.

vedligehold af grusvej
traktor med fejekost

Fejning af veje

Med vores effektive tjenester inden for fejning af veje kan større og mindre veje holdes sikre og ryddelige. Vi fjerner grus, blade, sne eller affald, som kan være til fare eller gene for mennesker, og vi tilpasser vores ydelser, så de passer til jeres behov.

Vi rydder også veje efter vejrskader, og fjerner væltede træer efter stormvejr, så vejene igen kan blive ryddelige, sikre og farbare for forbipasserende. Vi tilbyder hurtig og effektiv oprydning af væltede træer, så trafikken hurtigt kan normaliseres igen.

Vi fjerner træerne sikkert og sørger for, at vejen bliver ryddet og køreklar.Vi kan også være behjælpelige med at forebygge stormskader, så det så vidt muligt undgås at veje bliver ufarbare på grund af væltede træer.

Græsslåning i rabatter

Velholdte rabatter bidrager til et pænt og præsentabelt udseende af veje og stier, men er også med til at sikre en god farbarhed og et godt udsyn. Vi tilbyder professionel græsslåning i rabatter, og sørger for at græsset holdes i en passende højde til at sikre en optimal sikkerhed og udsyn for trafikanter.

Regelmæssig græsslåning i rabatter forbedrer oversigten for trafikanter, især ved sving og vejkryds. Risikoen for uheld reduceres ved at sikre, at vejens brugere har en klar udsigt til potentielle farer.

Græsslåning i rabatter er også med til at sikre vedligehold af veje og stier, da uønsket vækst fjernes, så rødder og anden uønsket vækst ikke kan tage over.

Vi tager gerne højde for biodiversiteten, og ved korrekt planlægning og udførelse kan græsslåning fremme biodiversiteten i området. Ved at variere slåhøjden og hyppigheden kan man skabe bedre levesteder for forskellige dyre- og plantearter.

rabatslaaning sjaelland
Langagergaard traktorer med sneplove

Vinterservice

Når vinteren sætter ind, er det vigtigt at være forberedt på sne og is. Hos Langagergård tilbyder vi omfattende ydelser inden for vinterservice, herunder snerydning og saltning af veje og stier.

Vores professionelle team står klar døgnet rundt for at sikre, at vejene er sikre og farbare, og vores vinterservice er altid både pålidelig og effektiv.

Vi laver gerne en fast skræddersyet aftale, hvor vi rykker ud, så snart behovet melder sig, og har du akut brug for hjælp, så står vi også klar til at tilbyde vores assistance.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram