LANGAGERGÅRD TILBYDER:

Grubning af jord på Østsjælland

Hos Langagergård står vi klar til at hjælpe med alle former for jordgrubning i nærheden af Tune. 

Uanset om du har store arealer landbrugsjord eller mindre marker, der har behov for grubning, står vi klar til at hjælpe dig. 

Med vores centrale beliggenhed i Tune, har vi aldrig langt til den næste opgave. 
Få et tilbud på grubning af jord
Grubning af jord

Forbedret jordkvalitet og udbytte

Tilpassede løsninger til alle behov

Professionelle maskiner og udstyr

Få et uforpligtende tilbud på grubning

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne, og for at få et uforpligtende tilbud på grubning.

Fortæl os om din opgave
Sidebar kontakt

Jordforbedring af store og små arealer

Grubning bidrager til at nedbryde eventuelle vanskelige plantematerialer, løsne jorden for at øge luftcirkulationen og vanddræningen samt forbedre jordens evne til at absorbere næringsstoffer. Det kan også hjælpe med at bekæmpe skadedyr og ukrudt ved at eksponere dem for fri luft, vind og vejr og dermed forstyrre deres levesteder.

Når jorden er blevet for komprimeret og tætpakket, så lider jorden af dårlig iltoptagelse og dårlig vandabsorbering. Dette medfører en dårligere optagelse af næringsstoffer i jorden, og vækstbetingelserne forringes markant.

Det er derfor vigtigt at udføre grubning af jord på områder, hvor jorden har taget skade f.eks. pga. kørsel med tunge maskiner, gentagen kørsel med traktor eller efter oversvømmelse.

Når vi udfører grubning af jord, så løsner vi jorden og vender den i dybden med vores professionelle maskiner. Vi gennemarbejder jordens struktur, hvilket betyder at jordens sundhed forbedres, hvilket giver bedre vækstbetingelser i jorden. Grubning af jord er dermed med til at sikre en forbedret vækst og et større udbytte af afgrøder.

jordforbedring med traktor
behandling af traktose

Grubning af græsplæne

Står du og skal have anlagt en ny græsplæne, så er grubning af græsplæne en vigtig del af forberedelsen, så du får et flot og tilfredsstillende resultat. Uanset om du anlægger en ny græsplæne helt fra bunden eller om du lægger rullegræs, så er grubning et godt sted at starte.

Grubningen sikrer, at jorden løsnes i dybden, hvilket forbedrer jordkvaliteten og sikrer et ensartet resultat. Grubning af græsplæne kan også bruges i tilfælde, hvor jorden er blevet meget komprimeret, eller hvis græsplænen har været ramt af længerevarende oversvømmelse, hvor vandet ikke har kunne trænge ned.

Grubning af græsplæne gør i det hele taget vækstbetingelserne i jorden bedre, så du får en sund, flot og velplejet græsplæne.

Få igangsat behandling af traktose i god tid

Er din landbrugsjord plaget af traktose, så er grubning af jord en god løsning til at få jorden bearbejdet, så den bliver til at arbejde med igen. Traktose kan opstå, når en traktor, eller andre tunge landbrugsmaskiner, kører gentagne gange over det samme område af marken, hvilket resulterer i, at jorden bliver komprimeret og tætpakket.

Er jorden blevet for komprimeret, så er det vigtigt at få igangsat behandling af traktose, så jordkvaliteten kan forbedres.

Traktose hæmmer vækstbetingelserne i jorden, da jordens evne til at absorbere næringsstoffer og vand påvirkes i negativ retning, hvilket ligeledes har en negativ påvirkning på afgrødernes sundhed og udbytte.

grubning af graesplaene
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram