Slamsugning og spuling

Specialister i slamsugning og spuling af dræn, kloak og afløb

Langagergård er specialister inden for slamsugning. Vi sikrer, at dine afløb, dræn og kloaksystemer forbliver frie for blokeringer og optimerede for optimal ydelse. Vores kompetente team er dedikerede til at levere fremragende slamsugningstjenester, som omfatter spuling af dræn, kloak og afløb. Vi sørger for at levere omfattende og grundige slamsugningsløsninger, der imødekommer dine unikke behov.

Vi spuler også vejbrønde, hjælper til ved oversvømmelser, festivaler og andre større opgaver, hvor der er behov for effektiv og professionel slamsugning. Med vores styrede underboring har vi mulighed for at assistere med vand- eller sugning af boreslam, hvilket yderligere udvider vores slamsugningstjenester.

 

Slamsuger med forskydeligt skillerum

Vores slamsuger har en kapacitet på 10 m3 og er udstyret med et forskydeligt skillerum mellem spule-vand og slam, som kan tilpasses til forskellige opgavetyper. Denne fleksibilitet sikrer, at vi kan udføre slamsugning effektivt, uanset omfanget af opgaven.

Udover vores rummelige slamsuger, har vi 20 meter sugeslange, 140 meter 1/2" spulerslange og 150 meter 1" spulerslange til rådighed. Med en mulighed for at spule op til 120 bar tryk/275 liter vand i minuttet, er vi i stand til at udføre højtryksspuling til diverse opgaver. Det sikrer en effektiv og dybdegående slamsugning.

Det bedste udstyr til drænspuling

Vores spuleslange er udstyret med en sonde, der giver os mulighed for at spore slangen hele vejen gennem opgaven. Dette er især nyttigt ved spuling af dræn, hvor det kan være svært at finde drænet i marken eller i en brønd. Ved hjælp af sonden ved vi altid, hvor slangen er, og hvilken retning vi skal gå, eller hvor vi skal grave op, hvis der opstår et problem.

Vi tager os god tid til hver opgave og er villige til at træde til som håndmand, hvor vi fakturerer for håndmandens arbejde frem for slamsugeren. På den måde sikrer vi, at vi i samarbejde med dig som kunde, løser opgaven bedst muligt.

Vi opererer på hele Sjælland, så uanset hvor du er placeret, kan vi hjælpe med dine slamsugningsbehov.

Kontakt os på tlf. 26748040 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores slamsugningsservice. Vi ser frem til at betjene dig og imødekomme dine slamsugningsbehov.

Udfyld formular og få et tilbud på slamsugning
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram