Saltning i Roskilde

Saltning hos virksomheder i Roskilde

Hvis du leder efter nogen til at varetage saltning på din virksomheds eller grundejerforenings grund, så har Langagergård den rette løsning til dig. Vi salter for virksomheder, grundejerforeninger, kommuner, mv. i Roskilde og omegn.

Vores primære arbejdsområder omfatter Storkøbenhavn, Roskilde, Hedehusene, Tåstrup, Glostrup, Greve, Solrød og Køge. I vinterhalvåret 2017/2018 stod vi tillige for saltning af cykelstier i Tune og Greve for Greve kommune.

Saltning er dit ansvar

Så snart vejret melder frostgrader, har du som grundejer ansvar for at der er saltet på din grund og på omkringliggende fortove. Det gør sig gældende alle de dage på året, hvor der er frost i dit område.

Hvis andre kommer til skade på din grund som følge af manglende saltning, risikerer du at skulle betale erstatning. Derfor er det vigtigt altid at komme sne og is i forkøbet ved at salte veje, stier og fortove for at undgå glatføre for fodgængere og bilister. Og eftersom vejret ikke er tilrettelagt efter ferie- og helligdage, er der altså potentielt ingen dage, hvor du har fri, når det gælder saltning.

Det kan nemt blive en bekostelig affære, både på tid og på arbejdskraft, hvis du skal salte selv. Hos Langagergård varetager vi med glæde denne opgave for dig, så du kan føle dig tryg hele vinteren.

Langagergård tager over, når vinteren kommer

Vinteren i Danmark er ofte lang og uforudsigelig, men hos Langagergård sørger vi altid for at kunne dække fuldt ind ved at have en fast bemanding og døgnbetjening i vintermånederne. Når kulden trænger sig på, rykker vi ud med saltning i dit område. Det sker allerede før den første frost indtræffer, da det sikrer vejene bedst muligt mod frost og is.

Når du har indgået en aftale med os, rykker vi automatisk ud så snart behovet for saltning opstår, så du kan føle dig tryg i hele vinterhalvåret. Det betyder at du ikke behøver at kontakte os hver gang der er frostgrader. Langagergård har erfaring og ekspertise, når det gælder saltning. Vi holder løbende et skarpt øje med temperaturerne, så vi altid er parate til at rykke ud, når behovet for saltning opstår i dit område.

Når du overlader saltningen til Langagergård, kan du trygt læne dig tilbage hele vinteren. Dette gør sig naturligvis også gældende i weekender og på helligdage, så du kan regne med os alle dage - også de dage, hvor du normalt har fri. Få mere tid i hverdagen og sov længe på dine fridage. Langagergård tager sig af saltning hele vinteren - uanset hvor lang vinteren måtte være.

Saltning er et effektivt middel mod frost

Salt er et effektivt middel til forebyggelse mod glatte veje. Når man strør salt på vejene, danner der sig en lage, som gør at de først fryser til ved 6 minusgrader. Det er endnu mere effektivt at strø vådt salt, da lagen, der så dannes, er modstandsdygtig for ned til 15 minusgrader.

Hos os er du i gode hænder hele vinteren igennem

For at sikre dig bedst muligt i vintermånederne, sørger vi for at have en opdateret og velholdt maskinpark med nyeste maskiner inden for saltning. Vi har en moderne maskinpark med saltspredere af mærkerne Bredal og Epoke. De saltspredere, vi benytter os af er effektivt fremstillede, så de giver den helt rette dosering af salt. Dette sikrer at der hverken bliver brugt for meget eller for lidt salt, når vi rykker ud på vejene.

Hos os betaler du kun for det udførte arbejde, og er du en mindre virksomhed, er der mulighed for at indgå en aftale med os om en fast pris. Så tøv ikke med at kontakte Langagergård, hvis du vil have en fordelagtig aftale om saltning i dit område.

Hvis du gerne vil vide, når vi har været ude ved dig og salte, har du mulighed for at tilmelde dig vores e-mail eller SMS-service. I den besked, du modtager, vil dato og tidspunkt for saltningen fremgå, så du altid er opdateret på hvornår vi har været ude ved dig. Det gør at du kan føle dig ekstra tryg hele tiden - også når du ikke selv er hjemme.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores tilbud eller ønsker du at oprette en aftale om saltning ved Langagergård, så kan du kontakte os på: 26 74 80 40.

Udfyld formular og få et tilbud på saltning i Roskilde
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram