snerydningstraktor

Snerydning tilbydes i Roskilde

Hos Langagergård tilbyder vi den bedste og mest fleksible vinterservice i Roskilde og omegn. Vi tilbyder snerydning til erhverv, grundejerforeninger, institutioner og kommuner.

Vi er en voksende virksomhed med stadigt flere kunder. I flere år har vi foretaget snerydning for Ishøj kommune, og i vinteren 2017/18 stod vi ligeledes for snerydning i Tune og Greve for Greve kommune.

Vores primære arbejdsområder omfatter Storkøbenhavn, Roskilde, Hedehusene, Tåstrup, Glostrup, Greve, Solrød og Køge.

Få et tilbud på snerydning i Roskilde

Vi rykker automatisk ud til dig

Fastprisaftaler til mindre virksomheder

Vi står til rådighed døgnet rundt

Få et tilbud på snerydning i Roskilde

Vi står altid til rådighed, hvis du har behov for snerydning. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp. Du kan kontakte os på telefon eller du kan sende os en besked i kontaktformularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi kan også tilbyde saltning af veje i Roskilde.

Fortæl os om din opgave - Vi vender tilbage hurtigst muligt
Sidebar kontakt

Vi rykker automatisk ud ved behov

Sneen skal være ryddet fra din grund alle ugens dage. Dette gør sig også gældende de dage, hvor alle andre har fri. 

Hvis du indgår en aftale med Langagergård, skal du ikke længere bekymre dig om at udføre snerydning selv, da vi automatisk rykker ud for dig, så snart behovet opstår. Vi har døgnbemanding med faste chauffører, der kan rykke ud på alle hverdage, samt i weekender og på helligdage. 

Alle dagene bestræber vi os på at rykke ud inden kl. 6.30. Det vil dog altid afhænge af tidspunktet for snefald, men vil altid ske senest 3 timer efter endt snefald.

Vi holder os løbende opdaterede på vind og vejr, så du ikke behøver at kontakte os hver gang der er snefald. 

snerydning med traktor
Maskiner med sneplove

Vi har de nyeste maskiner til snerydning

For at sikre dig den bedste og mest pålidelige vinterservice, sørger vi for at holde os opdaterede med de nyeste maskiner inden for snerydning.

Hos Langagergård bruger vi sneplove af mærket Snowline, som er blandt de førende producenter inden for sneplove.

Traktor med udstyr til saltning

Altid på dine vilkår

Som kunde hos Langagergård betaler du kun for det arbejde, der udføres, og hvis du er en mindre virksomhed, er der også mulighed for at oprette en aftale med os om en fast pris.

Skulle det ske, at der er faldet så meget sne, at alt er lukket til, sætter vi ind med rendegraver. Dette sker dog kun efter forudgående aftale med vores kunder, da vi tager forbehold for at der kan gemme sig ting under sneen, som kan gå i stykker under snerydningen.

Hold dig opdateret via SMS eller e-mail

Du har mulighed for at tilmelde dig e-mail eller SMS-service, så du får besked så snart vi har udført snerydning på din grund. I beskeden vil dato og tidspunkt for snerydningen fremgå, så du altid er opdateret. Det gør at du altid kan føle dig tryg i vores hænder, og vide at vi altid er på pletten, selv når du ikke er hjemme.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram