Snerydning

Snerydning Roskilde

Hos Langagergård tilbyder vi den bedste og mest fleksible vinterservice i Roskilde og omegn. Vi tilbyder snerydning til erhverv, grundejerforeninger, institutioner, kommuner, mv.

Vi er en voksende virksomhed med stadigt flere kunder. I flere år har vi foretaget snerydning for Ishøj kommune, og i vinteren 2017/18 stod vi ligeledes for snerydning i Tune og Greve for Greve kommune.

Vores primære arbejdsområder omfatter Storkøbenhavn, Roskilde, Hedehusene, Tåstrup, Glostrup, Greve, Solrød og Køge.

Vidste du at snerydning er dit ansvar?

I vinterhalvåret er det ikke usædvanligt at sneen falder af flere omgange og i varierende mængder. Store mængder af sne er ikke blot en forhindring, men også en potentiel fare for fodgængere såvel som for bilister.

Som virksomhed eller grundejerforening er det dit ansvar at rydde sne på din grund - og dette gælder alle ugens 7 dage. Det betyder, at hvis en person falder og kommer til skade som følge af manglende snerydning på din grund, så kan vedkommende kræve erstatning af dig.

I Danmark har vi ofte lange vintre, og det kan hurtigt blive en hård og tidskrævende proces selv at stå for snerydningen. Men når du indgår en aftale med Langagergård, skal du ikke længere bekymre dig om at udføre snerydning selv, da vi automatisk rykker ud for dig, så snart behovet opstår. Vi holder os løbende opdaterede på vind og vejr, så du ikke behøver at kontakte os hver gang der er snefald. Som kunde hos Langagergård er du i trygge hænder hele vinteren.

Vi står altid til rådighed med snerydning - hele døgnet, hele vinteren

Sneen skal være ryddet fra din grund alle ugens dage. Dette gør sig også gældende de dage, hvor alle andre har fri - også selvom det sner kl. 6 om morgenen d. 1. januar. Men hos Langagergård rykker vi ud på såvel hverdage, i weekender samt på helligdage. Det betyder at du slipper for at skulle ud i kulden inden du kan komme i gang med dagens gøremål, og du kan trygt sove længe på din fridag. Alle dagene bestræber vi os på at rykke ud inden kl. 6.30. Det vil dog altid afhænge af tidspunktet for snefald, men vil altid ske senest 3 timer efter endt snefald.

For at sikre dig den bedste og mest pålidelige vinterservice, sørger vi for at holde os opdaterede med de nyeste maskiner inden for snerydning. Hos Langagergård bruger vi sneplove af mærket Snowline, som er blandt de førende producenter inden for sneplove.

Vejret er en faktor, som ingen kan kontrollere og som er umulig at planlægge efter lang tid i forvejen. Vi står altid til rådighed, når du har brug for vinterservice. Hos Langagergård har vi faste chauffører, og i vintermånederne har vi tilmed døgnbemanding, så du og dem, der færdes på din grund, kan føle sig trygge hele vinteren.

Skulle der opstå et akut behov for snerydning, kan du altid regne med os - også selvom du ikke har indgået en aftale om vinterservice med os i forvejen. Vi står altid til rådighed, hvis du har et problem med snerydning, som du ikke selv kan løse. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Altid på dine vilkår

Som kunde hos Langagergård betaler du kun for det arbejde, der udføres, og hvis du er en mindre virksomhed, er der også mulighed for at oprette en aftale med os om en fast pris.

Skulle det ske, at der er faldet så meget sne, at alt er lukket til, sætter vi ind med rendegraver. Dette sker dog kun efter forudgående aftale med vores kunder, da vi tager forbehold for at der kan gemme sig ting under sneen, som kan gå i stykker under snerydningen. Hos os kan du altid føle dig tryg!

Du har mulighed for at tilmelde dig e-mail eller SMS-service, så du får besked så snart vi har udført snerydning på din grund. I beskeden vil dato og tidspunkt for snerydningen fremgå, så du altid er opdateret. Det gør at du altid kan føle dig tryg i vores hænder, og vide at vi altid er på pletten, selv når du ikke er hjemme.

Vil du vide mere eller ønsker du at booke en aftale om snerydning ved Langagergård, så kan vi kontaktes på: 26 74 80 40.

Udfyld formular og få et tilbud på saltning og snerydning
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram